AKTUELNOSTI

najnovije informacije iz oblasti bezbednosti

Danas, gotovo svaki poslovni objekat je pokriven video-nadzorom, a sve više stambenih jedinica i domaćinstava prelazi na ovaj tip obezbeđenja. Razlozi su i više nego očigledni, čitamo ih svakodnevno u novinama, na portalima ili slušamo na vestima.

Sa ponosom ističemo da Steel Security DN021 doo od danas preuzima odgovornost o bezbednosti objekta šećerane „Šajkaška“ u Žablju.

Velike kompanije teže podići nivo bezbednosti jednu stepenicu više, sinhronizujući fizičko obezbeđenje i video nadzor. Bez obzira na delatnost, zaštita imovine, lica i poslovanja trebalo bi da je prioritet, a stepen zaštite zavisiće od procene rizika.

Ne morate biti stručnjak da biste izabrali najbolji video-nadzor za vas, neophodno je samo voditi računa o nekoliko ključnih stvari:

Investiranjem u obezbeđenje možete, što bi se reklo, mirno spavati, jer o svemu brinu oni. Službenici koji takav posao rade prolaze stručnu obuku i posebne zakonske uslove. Uz to njihove osobine ličnosti, veštine i fizičke sposobnosti moraju odgovarati zahtevima posla. 

Kada su u pitanju razlozi za unajmljivanje usluga privatnih agencija, uvek su u pitanju zaštita lica, imovine i poslovanja, a u zavisnosti od potreba klijenta, izvršioci mogu biti naoružani i nenaoružani sa svom neophodnom opremom, sa više tipova uniforme i uz konstantnu podršku interventne patrole - sve u skladu sa pravilima, propisima i u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.