AKTUELNOSTI

najnovije informacije iz oblasti bezbednosti

Alarmni sistem i sistem video nadzora nisu više „komforna izmišljotina“ u kojoj jedna porodica ili preduzeće teže da uživaju. Oni su danas mnogo pristupačniji svima, gledajući na cenovni rang u kom se kreću.

U današnje vreme, opšti standardi za rad sigurno jesu dovoljni samo ukoliko ozbiljno kao poslodavac i individua shvatite postojanje i svrhu Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

Steel Security DN021 doo sa ponosom ističe da od sada vodi računa o bezbednosti objekata Emmezeta na lokaciji u Beogradu i Novom Sadu.

Steel Security DN021 je u potrazi za operaterom / operaterkom u monitoring centru u Čurugu.
 

Zahvaljujući saradnji Steel Securtiy DN021 i opštine Žabalj i video-nadzoru atara opštine Žabalj krađa kukuruza i ostalih poljoprivrednih proizvoda je minimalna. Steel Security DN021 zajedno sa poljočuvarskom službom čuva useve od nelegalnog prisvanjanja i šteta je smanjena za čak 70 odsto od kada je saradnja uspostavljena.

Steel Security DN021 organizuje obuku za polaganje stručnog ispita za izradu procene rizika od katastrofa i plana zaštite i spasavanja.