AKTUELNOSTI

najnovije informacije iz oblasti bezbednosti

Kako bi bezbednost svojih objekata i zaposlenih podigli na najviši nivo, rukovodioci SuperVero i Jumbo prodavnica su angažovali kompaniju Steel Security DN021 doo Čurug da vrše usluge dvadesetčetvoročasovnog fizičkog i tehničkog obezbeđenja, kao i monitoring video nadzora

Sagrađena pre 110 godina, fabrika šećera „Crvenka“ je jedna od vodećih oblasti proizvodnje šećera u Srbiji. Kontinuirano unapređivanje poslovanja i bezbednosti rezultiralo je angažovanjem kompanije Steel Security DN021 doo Čurug za pružanje usluga fizičkog obezbeđenja, tehničke zaštite i monitoringa video nadzora.

Bez obzira na delatnost, prioritet svakog preduzeća je zaštita lica i imovine.
Način na koji se vrši zaštita zavisi od bezbednosnog stanja, procene rizika i samog objekta zaštite.
Prema zakonskoj regulativi, Akt o proceni rizika jeste akt koji sadrži opis procesa rada sa procenom rizika od povreda i/ili oštećenja zdravlja na radnom mestu u radnoj okolini i mere za otklanjanje ili smanjivanje rizika u cilju poboljšanja bezbednosti i zdravlja na radu. 

Zaštita poslovanja, kao i zaposlenih, predstavlja veoma važnu stavku u svakom biznisu. Sigurni smo da ste se do sad susretali sa video nadzorom u poslovnim objektima, kao što su veliki supermarketi, restorani, advokatske kancelarije, banke, hoteli, firme...

Protivpožarni sistem je važan deo kompletnog osiguravanja poslovnih objekata. Uz video-nadzor i alarmni sistem koji omogućavaju uvid u vaš objekat, instaliranje protivpožarnog sistema može biti ključni korak ka potpunoj bezbednosti vašeg objekta.