Mobilno obezbeđenje

na usluzi 24/7

Mobilno obezbeđenje je vid fizičkog obezbeđenja koje se obavlja motorizovanim patrolama uz evidentiranje na kontrolnim tačkama.

Mobilno obezbeđenje podrazumeva:

  • Redovne, vanredne i preventivne obilaske štićenih objekata po proceduri i zadatim standardima. Obilasci se primenjuju uvek u različito i neodređeno vreme da bi se otkrile sve nepravilnosti i nezakonitosti.

  • Pravovremene izlaske na alarmne situacije u ugroženim objektima. U skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju objekata sa ciljem zaštite dokaza i zadržavanjem počinilaca do dolaska policije.

Naši službenici mogu da raspolažu ključevima vaših objekata i da na taj način preuzmu višestruku brigu o njima. Mogu da provere da li su isključeni električni aparati i svetlo, da li su zatvoreni i obezbeđeni prozori, glavni i pomoćni ulazi, da li je uključen alarm i dr.

Mobilna patrolna služba Steel Security DN021 vrši kontrolu tokom 24 časa nad svim objektima i dobrima u posedu korisnika usluga. Deluje u svim vanrednim događajima (alarmna situacija), i obavlja kontrolu sopstvenih zaposlenih (definisano Ugovorom-štićeni prostor).

Besplatan upit
za saradnju

Dodatne usluge

Potrebne su Vam dodatne usluge naše agencije - kontaktirajte nas

Obuka za licencu

Fizička i pravna lica

Steel Security DN021 organizuje stručnu obuku za izradu dokumenata procene rizika od katastrofa i planova zaštite i spasavanja.

Fizičko obezbeđenje

Zaštita imovine i lica

Svim našim klijentima pružamo uslugu fizičko-tehničkog obezbeđenja sa naoružanim ili nenaoružanim izvršiocima. Svi zaposleni su licencirani od strane MUP-a Republike Srbije, u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.